This product is currently not available.
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 4000
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 4000
Naviják CarpOn CPO 4000 s volnoběžnou brzdou

Produkty CarpOn disponují pestrým sortimentem, mezi které patří i navijáky s volnoběžnou brzdou.

Tělo navijáku CPO 4000 je grafitové, proto na hmotnost nemohou být stížnosti. Ve vnějším designu vzhledem k použitému materiálu dominuje černá, která spolu s kovovou cívkou vytváří výborný celkový vzhled produktu. K němu pasující náhradní cívka je z grafitu.

Při převodovém poměru byl naviják pro ještě lepší chod instalovaný s 5+1 ložisky. Typ s přední brzdou, který se doplnil zadní volnoběžnou brzdou, co bude velká pomoc během zdolávání. Volnoběžnou brzdu rádi využívají kromě feeder rybářů a rybářů lovících nedravé ryby i rybáři lovící dravé ryby. Při mnoha situacích je jeho používání výhodnější, ať je řeč například o nočním rybolovu.

Na cívku k navijáku se z 30-ky vlasce vejde až 155 metrů, proto s tenčími vlasci není problém dosáhnutí a lov na vzdálenějších místech. Klička je z kovu s potřebně velkou částí pro uchopení, díky čemu už není překážkou ani natočení těžších montáží.

Produkt je dokonale univerzálním řešením pro začátečníky i pokročilé rybáře, když se do popředí dostane poměr ceny a kvality. Můžeme jej používat k feeder, kaprařině i ke klasickým teleskopickým prutům.
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos