This product is currently not available.
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 6000
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 6000
Naviják CarpOn CPO 6000 s volnoběžnou brzdou

Produkty CarpOn disponují pestrým sortimentem, mezi které patří i navijáky s volnoběžnou brzdou.

Tělo navijáku CPO 6000 je grafitové, proto na hmotnost nemohou být stížnosti. Ve vnějším designu vzhledem k použitému materiálu dominuje černá, která spolu s kovovou cívkou vytváří výborný celkový vzhled produktu. K němu patří i náhradní cívka z grafitu.

Při převodovém poměru 5.2:1 byl naviják pro ještě lepší chod opatřen 5+1 ložisky. Typ s přední brzdou, který se doplnil zadní volnoběžnou brzdou, co bude velká pomoc během zdolávání. Volnoběžnou brzdu rádi využívají kromě feeder rybářů a rybáři lovící nedravé ryby i rybáři, kteří se zaměřují dravé ryby. Při mnoha situacích je jeho používání výhodnější, ať je řeč například o nočním rybolovu.

Na cívku můžeme umístit 190 metrů vlasce o průměru 0,35 mm, proto s tenčími vlasci není problém dosáhnout vzdálenějších lovných míst. Kovová klička má potřebně velkou úchopnou část, díky čemu už není překážkou ani navíjení těžších montáží.

Produkt je dokonale univerzální řešení pro začátečníky i pokročilé rybáře, když se do popředí dostane poměr ceny a kvality. Můžeme jej používat pro feeder, kaprařinu i klasickým teleskopickým prutům.
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos