This product is currently not available.
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU LODIAX
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU LODIAX

Naviják s volnoběžnou brzdou Arno Lodiax
Pro všechny produkty značky Arno platí výhodný poměr ceny a kvality. Tyto verze nabízejí dobré řešení i pro začátečníky.

Lodiax je verze disponující oblíbeným brzdovým systémem s volnoběžnou brzdou, který je dostupný ve dvou velikostech s masivním grafitovým tělem a hliníkovou cívkou, díky čemu je výborným řešením při mnoha metodách lovu.
Má plynulý chod, za který vděčí především vnitřním ložiskám a mechanismu, který dostal místo v jednoduchém, přeci však masivním grafitovém těle. Kromě těla je ergonomická kovová klička zaručuje úspěšné zdolání větších ryb.

Disponuje samozřejmě hliníkovou cívkou, díky čemu je vhodná i k použití s pletenými šňůrami.
Je vyvíjený s volnoběžnou brzdou, díky čemu se dotvořil praktický naviják se zapnutelnou volnoběžnou brzdou ve spodní části. Její silu můžeme regulovat podle potřeby, můžeme ji dokonce ponechat běžet úplně volně. Toto řešení znamená velkou výhodou při lovu s 2 pruty a při nočním lovu.
Univerzálně použitelné modely s adekvátní přední brzdou jsou obě velikosti, které jsou dokonalé k lovu ze dna a jiných metodách od feeder lovu, až po lov okounů.
Naviják doporučený nezávisle od zkušeností je dobrým řešením i pro ty rybáře, kteří hledají spolehlivý naviják za příznivou cenu. 

BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos